Marketing

Laat een onuitwisbare indruk achter met photoflyers

Een evenement is een kans om te verbinden met mensen, het te onthouden en een blijvende indruk achter te laten. Photoflyers zijn een effectieve manier om dit te bereiken, zowel voor marketing als voor het creëren van herinneringen. Photoflyers zijn fotoprints die op het moment van afdrukken direct afgegeven worden aan de gebruiker. Ze zijn meestal kleiner dan reguliere fotoprints en worden gemaakt door speciale fotocamera's of printers die polaroid-stijl foto's produceren. Photoflyers zijn populair geworden bij evenementen en partijen, omdat ze direct een blijvend aandenken zijn voor de gasten. Gasten kunnen de foto's direct meenemen en deze in een frame zetten of op een andere manier bewaren. Photoflyers zijn een leuke en onvergetelijke manier om herinneringen vast te leggen aan bijzondere gebeurtenissen. In dit artikel leggen we uit wat de toegevoegde waarde is van photoflyers, en waarom je dit op jouw evenement ook zou moeten inzetten.

Marketing mogelijkheden

Photoflyers bieden een unieke manier om je merk of product te promoten tijdens evenementen. Door gasten een polaroid evenement foto van henzelf of samen met anderen mee te geven, creëer je niet alleen een herinnering voor hen, maar ook voor jou. Het logo of de naam van je bedrijf kun je op de foto zetten of op het instant photo frame waar de foto ingezet wordt. Dit maakt de foto een waardevolle marketingtool die de aandacht vestigt op je bedrijf, zelfs nadat het evenement voorbij is. Mensen zetten toch vaak de foto's op zichtbare plekken of ze hangen het bijvoorbeeld aan de koelkast. Zo wordt die leuke foto onbewust toch een krachtig marketing tool.

Herinneringen creëren

Niets is leuker dan met vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke dag te beleven. Photoflyers bieden een geweldige manier om deze herinneringen te bewaren door ze in een instant photo frame te plaatsen. De gasten kunnen de foto mee naar huis nemen, het op een prominente plek in huis neerzetten en elke keer wanneer ze er naar kijken, herinneringen oproepen aan het evenement. Dit maakt photoflyers niet alleen een leuk aandenken, maar ook een blijvende herinnering aan de dag. Het kan dus ook waardevol zijn om photoflyers in te zetten op interne evenementen zoals bijvoorbeeld bedrijfsborrels. Zeker op het moment dat je de bezoekers de kans geeft om met gekke attributen op de foto te gaan. Je kan In het kantoor een muur beschikbaar stellen voor alle foto's en ieder jaar met een ander evenement de foto's vernieuwen.

Author

info@hoofdstuktwee.nl

De pantalon

20 January 2023